Η άλλη θέαση ... το βιβλίο

Η άλλη θέαση ... το βιβλίο
Η θέαση που ήρθε η ώρα να δεις. Στείλτε email στο mariamarnelaki@gmail.com για να παραγγείλετε το βιβλίο

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Γιατί ...

Γιατί ξεκίνησες Μαρία μου να φτιάξεις ιστολόγιο; Τι έχεις να πεις ; Ποιος περιμένεις να σε ακούσει;

Γράφω γιατί δεν αντέχω πλέον να μην γράφω ...
Γράφω γιατί θέλω τόσο πολύ να εκφράσω τον εαυτό μου...
Αρκετά τον περιόρισα, τον καλούπωσα , τον μάντρωσα... Καιρός να είμαι η Μαρία. Καιρός να είμαι εγώ. Όποιος θα έχει την καλοσύνη να με διαβάσει και να μου δώσει το χρόνο του, κάτι θα πάρει από το μοίρασμα της ψυχής μου. Δεν περιμένω , ούτε προσδοκώ να με διαβάσει κόσμος και κοσμάκης ούτε και να ακουστώ στα πέρατα της γης. Αρκεί που το θέλω τόσο πολύ ... γιατί όχι άλλωστε. Τα όνειρα κάποτε γίνονται πραγματικότητα .

Σήμερα μια γέννηση ενός μικρού κοριτσιού , μιας μικρής Μαρίας , μου θύμισε το δική μου μικρή Μαρία , εκείνο το κοριτσάκι που αναζητούσε όσο τίποτα άλλο τα παραμύθια και τη φαντασία.
Αποφάσισα λοιπόν σήμερα να γεννηθεί και το δικό μου ιστολόγιο, αφιερωμένο σε όλες τις μικρές Μαρίες του κόσμου τόσο μέσα μας όσο κι έξω από μας.
Ευγνωμονώ...

3 σχόλια:

  1. Καλώς ήλθες Μαρία στο κόσμο της έκφρασης ,της κατάθεσης...των παραμυθιών της ζωής μας.
    Καλο δρόμο!
    Καλλιόπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πάρα πολύ Καλλιόπη για τις ευχές και την αγάπη που ξέρω ότι μου δίνεις ακόμα κι αν δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι άνθρωποι Μαρία δεν συναντιούνται μονο μεσω της Ϋλης-σώματος...αλλά και σε αλλα επίπεδα και συναισθηματικά και νοητικά...κι εχει κι αλλα...
    Σημασία έχει ότι ολοι έχουμε λόγο για το τι φέρνουμε μπροστά μας...ολοι εχουν δικά μας κομμάτια που δεν τα βλεπουμε σε μας.
    Σε φιλω και ειμαι εδω οπως κι εσυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή